Ja Hodam

уторак, 9. јул 2013.

Kako do Andjela?

Život komplikujemo dovoljno sebi na hiljadu načina, svakodnevno. Navikli smo da dobijemo uputstvo za sve, da nam se govori kako da mislimo,šta da jedemo, kome da verujemo( i ,naravno-u šta ili koga), čega da se bojimo i čega da se stidimo, kao i to koliko treba da spavamo, pa čak i to kako i snove da naručimo u kojima će nam se razjasniti sve što nas muči- ili pak- da to damo nekome drugom na tumačenje. Poruka koja se šalje svim ovim gore napisanim jeste- NE VERUJ SEBI.
Zašto sam napravila ovaj i ovoliki uvod za tekst koji počinje pitanjem" Kako do andjela?". Baš zato. Hoću da vam kažem da se ne opterećujete. Andjeli vas čuju. Uvek. Ne morate da znate posebne molitve, reči, ne morate imati specijalne rituale; možete, ako vam gode- ali ne morate. VERUJTE SEBI. Svom osećaju. Ponovo i ponovo sam pisala o tome; ako vam nesto stvara muziku u duši dok slušate,gledate, razmišljate- to je to! Ako vam,pak,stvara,buku u glavi- sklonite se. To nije vaše. Moje "moje" ne mora biti i vaše.I to je u redu. Niko vas neće izbaciti sa časa zbog toga. Jer nema časa. Niti vas ko procenjuje osim vas samih.
Do andjela se stiže u jednom otkucaju srca. Vašeg. Istinito. Snažno. Iskreno. Tražite,pitajte,očekujte. Otvorite srce i um. Dobićete odgovor. Možda ne kako ste očekivali, ali odgovor stiže. Kroz ljude,pesme, knjige,snove...Da, snove. VAŠE snove. I ti snovi znače ono što VI mislite da znače. Ako su proročki snovi- i to će te znati. Biće vam kristalno jasno. Ako su obični, rasterećujući snovi,ili pak noćne more- i to će te znati. Razmislite,"provucite kroz srce", i shvaticete istinu. A andjeli? Oni su tu da vam daju podrsku, da pomognu,da razjasne. Oni su VAŠI. I Vi ih najbolje razumete. Nema uputstva. Nema tumačenja. Naučite sada ono najbitnije- verujte svom osećaju. Oduvajte prašinu sa svoje intuicije. SADA je pravi momenat da se krene ispočetka.
Volim vas puno i verujem u vas!!!

2 коментара: